Korisni savjeti

STIHL povlači sa tržišta glavu za košnju STIHL PolyCut 27-3 / STIHL PolyCut 47-3

Testom kvalitete utvrđena je mogućnost gubitka spojnih vijaka na glavi za košnju, tijekom dužeg perioda rada. Kao rezultat toga, moguće je da dijelovi glave “odlete”. Ukoliko bi se navedeno dogodilo,…

Kompatibilnost STIHL i Viking proizvoda s gorivom E10

U cilju očuvanja okoliša te kako bi se sačuvale zalihe nafte, u EU je uvedeno gorivo E10. Oznaka E10 označava kraticu: slovo „E“ – označava etanol (alkohol), koji se dodaje benzinu, a „10“ označava.

piratstvo

STIHL upozorava na piratske proizvode i piratstvo robne marke

Oprez: prividno jeftina kupnja često je najskuplja, jer niska cijena krivotvorenih pila smanjuje njihov životni vijek, snagu te prije svega sigurnost proizvoda. Međutim, krivotvorine nisu uvijek jeftine….

Upozorenje pred motornim pilama koje ne ispunjavaju zahtjeve EU

Na europskom se tržištu kroz različite oblike trgovanja pojavljuju uređaji koji nisu sukladni sa propisima EU. Ova nesukladnost podrazumijeva nepoštivanje odgovarajućih zakonskih propisa, posebice propisa…

Oprez kod višedijelnih metalnih reznih alata za motorne trimere i čistače

Višedijelne metalne rezne alate (kao na slici) nipošto ne smijete upotrebljavati na STIHL motornim trimerima i STIHL motornim čistačima. Takva izmjena predstavlja neovlaštenu izmjenu ovih STIHL proizvoda….