Akcije

 

JESENSKA AKCIJA STIHL MOTORNIH PILA

Novi STIHL katalog 2020

 

 

 

BOŽIĆNA AKCIJA

Idealan poklon u vrijeme darivanja.

Kako bismo vam pojednostavili odabir poklona u ovo vrijeme darivanja – predstavljamo vam akumulatorske škare za oblikovanje ukrasnoga grmlja i precizno šišanje trave STIHL HSA 25. Tijekom ovogodišnje Božićne akcije škare HSA 25 umjesto po 999,00 kn u ponudi su po povoljnih 750,00 kn.

 

MS 500i

Inovativna motorna pila s elektronskim ubrizgavanjem goriva

Prva motorna pila s elektronskim ubrizgavanjem goriva na svijetu konačno je tu. S motornom pilom MS 500i tvrtka STIHL pokrenula je novu eru u razvoju motornih uređaja. Revolucionarna tehnologija utjelovljena u koncept STIHL Injection znači brizantno ubrzavanje, visoku snagu pogonskog uređaja i proporcionalno smanjenu masu stroja. Lanac ove motorne pile ubrzana od 0 do 100 km/h za svega 0,25 sekundi. Omjer snage i mase koji nudi ova pila iznosi 1,24 kg/kW, što ju čini jedinstvenom i iznimnom u ponudi na svjetskom tržištu. Pogonski stroj s kontroliranom analizom pritiska i temperature u motoru jamči za optimalno doziranje pogonskog goriva. Ova motorna pila garantirano će startati na optimalan način neovisno o temeraturi motora ili okoline, kao i neovisno o nadmorskoj visini. Sustav pokretanja temeljen na maloj pumpi za lako startanje osigurava nesmetan start uređaja u svim okolnostima rada. Ovaj savršeno izbalansiran uređaj posebno je uobličen za profesionalnu primjenu u jakim sastojinama. Koncept lake konstrukcije i iznimno okretan stroj omogućuje podjednako dobre performanse kako pri poslovima rušenja, tako i kresanja stabala. HD2  pročistač zraka, matice vodilice osigurane od gubitka, podesiva uljna pumpa, bezalatni zatvarači spremnika i postrano napinjanje lanca skup su karakteristika koji zaokružuje konstrukcijsku paletu ove pile u suvremeni i konkurentni spektar osobina. 

Verzija

Kataloški broj
Cijena
  • MS 500i 1147 200 0000 10375,00 kn*
     
 

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2019. godine, važeća za tržište RH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

 

JESENSKA AKCIJA MOTORNIH PILA STIHL

Jesenska akcija motornih pila STIHL ove godine omogućuje vam da riješite problem s kojim se naši korisnici sreću i češće nego što su toga i sami svjesni- pravilno skladištenje pogonskog goriva.

Spremanje i odlaganje goriva u neadekvatnim spremnicima, nedovoljno otpornima na rastapajući učinak goriva, može biti pogubno po vaše motorne uređaje. Stoga smo ove jeseni odlučili kupcu svake motorne pile STIHL pokloniti kvalitetan i robustan STIHL spremnik za gorivo. Usto, tijekom akcije u ponudi je i motorna pila MS 180 po akcijskoj cijeni od svega 1.912,50 KN.

Posjetite nas i saznajte više o ovoj zanimljivoj akciji.

 

 

 

Proljeće uz Stihl

Pred nama je proljeće – period intenzivnog korištenja strojeva i alata za održavanje okućnica, vrtova, vinograda i voćnjaka. Odabir pravog uređaja za zadatke pred vama prepustite kompetentnom osoblju ovlaštenih STIHL trgovina, i uspjeh pri proljetnim radovima neće izostati.

Ovogodišnja proljetna prodajna akcija prvenstveno promovira STIHL motorno ulje za izradu mješavine. Time želimo skrenuti pozornost na važnost točnog doziranja ulja pri izradi mješavine, kao i na važnost osobina ulja pomoću kojeg se ona priprema.

Korištenje originalnog STIHL motornog ulja znatno utječe na učinkovitost vaših motornih trimera i kosa, kao i na dugovječnost njihovih pogonskih motora. Prilikom kupnje nekog STIHL motornog trimera ili kose, tijekom akcije kupac dobiva i dodatni poklon iznenađenja. Stoga, posjetite svog ovlaštenog STIHL trgovca i saznajte više o ovoj atraktivnoj prodajnoj akciji!

Nove STIHL kosilice u ponudi 

STIHL kosilice ističu se svojom snagom, dugovječnošću, ergonomskom formom kao i privlačnim dizajnom.

Naše kosilice odlikuju mnogobrojne dodatne značajke za zadovoljavanje posebnih potreba korisnika.

http://unikomerc-uvoz.hr/vijest/nove-stihl-kosilice-u-ponudi

 

Novi STIHL perači u ponudi

Provjerite novosti u našem asortimanu.

Novi STIHL visokotlačni perači za jednostavano korištenje i impresivne rezultate.

http://unikomerc-uvoz.hr/vijest/novi-stihl-peraci-u-ponudi-1

 

Nove STIHL motorne kose

Našu široku ponudu motornih kosa dodatno smo povećali za sve Vaše potrebe.

Nove STIHL motorne kose dostupne su u izvedbama s okruglom ručke ili širokim ručkama za lakšu košnju velikih površina.

Pronađite idealan izbor za svoje potrebe:

http://unikomerc-uvoz.hr/vijest/nove-stihl-motorne-kose-1

Umivena jesen – uz STIHL perače!

Kad jesen zaogrne prirodu u svoj šareni plašt, teško je odoljeti porivu da sa šalicom toplog napitka u ruci ispratimo smiraj dana i polako svedemo svoje aktivnosti na okućnici na minimum. No, ima nekih poslova koji nas znaju otrgnuti iz tog romantičnog raspoloženja.

 

Opalo lišće na popločenim plohama i stazama oko kuća, kako i prljavština na strojevima i vozilima traže brzu i odlučnu akciju. Tu će nam uvelike pomoći STIHL visokotlačni perači. Pouzdani i učinkoviti pomagači u poslovima čišćenja posjeda od jesenjih nečistoća nezaobilazan su alat, bez kojeg bi ove zadaće bile kudikamo mukotrpnije. Tijekom ovogodišnje jesenske prodajne akcije STIHL perači od modela RE 88 do modela RE 129 u ponudi su po povoljnijim cijenama. Usto, uz sve STIHL visokotlačne perače kupac u cijeni perača dobiva i visokokvalitetni šampon za pranje vozila s voskom za postizanje visokog sjaja.Posjetite svog ovlaštenog STIHL trgovca i razgledajte ove zanimljive uređaje!

 

 

 

 

 

 

 

I ove jeseni uz STIHL

Jesenska prodajna akcija od 15. rujna do 31. listopada 2018

Vrhunska konstrukcija i tradicionalna kvaliteta STIHL motornih pila i dalje je uz vas! Tijekom ovogodišnje jesenske akcije uz svaku STIHL pilu dobivate rezervni lanac i ulje za podmazivanje lanca.